Transport si retururi

Comenzile plasate pana in ora 15:00 se vor expedia in aceeasi zi.

Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare (weekend-ul si sarbatorile legale nu sunt zile lucratoare)


  - Transport Bucuresti 9.40 lei

  - Transport National 16 lei

  - Transportul in afara teritoriului Romaniei se calculeaza in functie de tara/orasul in care urmeaza sa se efectueze livrarea.

Nu se taxeaza kilometrii aditionali!!!!

Transportul in orice zona a Romaniei dureaza 24/48 de ore.
Politica de retur


In conformitate cu Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data la care intra in posesia fizica a produselor pentru returnarea acestora.


Cumparatorul, pentru a exercita dreptul de retur, trebuie sa informeze J adore Nails printr-o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin e-mail, posta sau fax, la datele de contact metionate pe platforma www.jadorenails.ro.


In conformitate cu Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, dreptul de returnare a produselor nu poate fi exercitat pentru produsele cu ambalajul deteriorat, desigilate, utilizate sau cu urme de uzura.


Cumparatorul ia la cunostinta  faptul ca nu va putea returna produsele desigilate, a caror comercializare de catre vanzator ar putea prezenta riscuri din motive de protectie a sanatatii.


Conform Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de catre cumparator.


Comerciantul se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur.

Restituirea sumelor incasate pentru produsele returnate, se va face prin transfer bancar in contul cumparatorului.