INFORMATII BLACK FRIDAY 2022

Dragi clienti, pentru buna desfasurare a evenimentul Black Friday va aducem la cunostinta urmatoarele:

In perioada Black Friday 11-13 noiembrie 2022, comenzile se plaseaza exclusiv online pe www.jadorenails.ro. Nu se preiau comenzi telefonice. Pentru a fi sigur ca ai plasat comanda si pentru a urmari statusul acesteia, te rugam sa verifici e-mailul primit dupa plasarea comenzii. Nu vei fi sunat pentru confirmare. Comenzile nu pot fi modificate dupa plasarea pe site, asa ca te rugam sa verifici comanda inainte de finalizarea acesteia. Daca ai plasat doua sau mai multe comenzi, acestea nu se pot cumula, se vor livra separat. Clientul va achita taxa de transport indiferent de valoarea comenzii. Taxa de transport este de 16 lei oriunde pe teritoriul Romaniei.

Promotiile sunt valabile IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL SI NU SE CUMULEAZA CU ALTE PROMOTII IN DESFASURARE (de ex: cupoane de reducere, cupoane de transport gratuit etc.). Daca un produs nu mai este afisat pe site, stocul a fost epuizat. Pot exista diferente de stoc, asadar, te rugam sa verifici e-mailul pe care il vei primi atunci cand procesam comanda ta, pentru a vedea daca toate produsele pe care le-ai comandat sunt disponibile.

Promotiile de Black Friday sunt valabile doar ONLINE pe www.jadorenails.ro, nu si in magazinul din Bucuresti.

Comenzile vor fi procesate in ordinea plasarii, urmand sa fie expediate in cel mai scurt timp posibil, maxim 5 zile lucratoare. Va rugam sa tineti cont de faptul ca este o perioada foarte aglomerata pentru firmele de curierat, asadar pot exista intarzieri in livrarea coletului, iar acest aspect nu mai depinde de noi.

Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru ca toate comenzile sa fie expediate si livrate in cel mai scurt timp!

Spor la cumparaturi!